Цветан Цветанов: Не може да говориш за смяна на модела и да те няма в парламента

Мисия

02-11-2018, 15:02

Снимка:

ПП ГЕРБ

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Депутатът е в Горна Оряховица за откриването на новия градски център

„Не може да говориш за смяна на модела и системата на управление на държавата, а в следващия момент да те няма в парламента, където е мястото да зададеш важните актуални въпроси към властта. Това говори единствено за несериозност от страна на депутатите от опозицията и за абдикиране от задълженията им.” – това коментира пред журналисти в Горна Оряховица депутатът от Великотърновски район и председател на Парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов.

Той определи липсата на кворум днешния ден в Народното събрание като саботаж от страна на опозицията. „Това се случва при положение, че именно в този ден се провежда парламентарният контрол, по време на който могат да се задават въпроси към изпълнителната власт.” – каза Цветанов и увери, че на извънредното пленарно заседание във вторник кворум ще има.
”По време на управлението на ГЕРБ и Бойко Борисов винаги е имало воля за борба с престъпността и корупцията и благодарих на коалиционните ни партньори, че винаги са давали своята пълна подкрепа на специализираните органи при разследването и разкриването на престъпна дейност и корупционни схеми в държавното управление.” – допълни депутатът.



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)