Десподов: Никой не мисли,че с Копенхаген ще имаме лек мач

Спорт

07-08-2018, 17:20

Снимка:

topsport.bg

Автор:

sofiautre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Десподов със силен мач в Европа

Кирил Десподов преподписа с ЦСКА

Рано е да мислим за Аталанта

Нападателят на ЦСКА Кирил Десподов бе избран за №1 през месец юли в анкетата на "Пресклуб България". Футболистът каза и няколко думи за представянето си с "червените", както и за предстоящия мач с ФК Копенхаген в турнира Лига Европа.

"Ще работя още повече на терена и извън него, за да спечеля още такива награди. Започваме да вдигаме нивото, но със сигурност имаме още много работа. Копенхаген е най-добрият отбор спрямо тези, с които играхме досега. Никой не си мисли, че ще е лек мач. Ще е доста тежък сблъсък. Ще изпълняваме указанията на треньора и се надявам да се поздравим с успех в четвъртък. Да сме домакини в първия мач е предимство, защото ще е пред наша публика. Тя е нашият 12-и играч и много ни помага", коментира Десподов.

"Радостно е, че не успяват да ни отбележат гол в домакинствата. Не искам да говоря за Аталанта, нека първо отстраним Копенхаген. Аталанта е много далеч. Мислим мач за мач, знаем си целите, знаем какво искаме. Работим стъпка по стъпка, както се казва", добави нападателят на ЦСКА.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов