Пиян шофьор от Дебелец катастрофирал, дете от свищовско село подкарало нерегистрирана кола

Крими

23-07-2018, 15:20

Автор:

Velikotarnovoutre

Всичко от Автора

През уикенда мъж без книжка хванат с камион, друг неправоспособен бил на трактор

Водач, употребил алкохол, е хванат в петък при обработване на пътно произшествие с материални щети в гр. Дебелец, съобщават от областната полицейска дирекция. Установено е, че мъжът, който карал лек автомобил «Мазда» - 44-годишен жител на същия град, е седнал зад волана, след употреба на много алкохол. При проверка с техническо средство, апаратът е отчел цели 2,68 промила. Той е отказал кръвна проба. Задържан е с полицейска мярка до 24 часа. По случая е започнато бързо производство.

Същия ден свищовски полицаи са хванали дете да кара нерегистрирана кола. По обяд в с. Българско Сливово е спрян за проверка лек автомобил «Хонда», оказало се, че шофьорът на нелегалното возило е 14-годишно хлапе от същото село. Бързо производство е започнато и по този случай.

През двата почивни дни в региона са заловени още трима неправоспособни шофьори. Стряскащото е, че единият е карал товарен автомобил «Форд». Той е 31-годишен мъж от Павликени, спрян за проверка в събота в гр. Бяла черква. Друг от заловените управлявал колесен трактор. 42-годишният нарушител е хванат в с. П. Сеновец. В гр. Павликени пък друг без книжка е свален от лек автомобил «Сеат».

„БМВ“ с чужди табели, шофирано от 36-годишен мъж е било спряно в Стражица. Нерегистриран автомобил е установен и в гр. Елена при извършване на проверка. Колата «Опел Кадет» управлявал 33-годишен еленчанин. По всички тези случаи се водят бързи производства.

 



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)