Спартак (Плевен) може да остане без спонсор?

Иван Динов постави ултиматум на опозицията и заплаши да напусне

Спонсорът на Спартак (Плевен) Иван Динов обяви пред Sportal.bg, че дава срок от десетина дни на групичката от четирима-петима души, т.нар. „тиха опозиция“, да представи своя план за развитие на клуба и да поеме нещата в свои ръце. Босът на плевенчани, който е подложен на непрестанни нападки през последните месеци, гарантира, че ако въпросните радетели за светлото бъдеще на Спартак предложат по-добра алтернатива от тази, която той може, веднага ще сдаде управлението на клуба.

"Нямам нищо против тази групичка от четирима-петима души, т.нар. „тиха опозиция“, която преди двайсетина дни в прав текст ме попита кога ще си тръгна от Плевен, да застане начело на клуба и да поеме неговото управление, стига да представи по-добра алтернатива от моята. Ето, давам й срок от десетина дни да представи своите възгледи за развитието на клуба, стратегията и планът, който ще следват, целите, които ще гонят, бюджетът, който ще осигурят, и пр.“, заяви пред Sportal.bg Динов.

"Аз искам Спартак (Плевен) да се развива. Клубът ще чества догодина своя вековен юбилей и му желая най-доброто, така че, ако тези хора могат да го подсигурят, както твърдят непрестанно, нека заповядат. Но ако нямат идеите и ясната визия за постигането на дадените цели, нито ще оставя клуба да потъне навръх 100-годишния си празник, нито пък ще предам хората от Община Плевен, към които съм поел ангажимент“, допълни още финансовият благодетел на плевенчани.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов