Неймар е готов да грабне световната купа

При завръщането си на терена отбеляза гол

Лечението на контузията на Неймар завърши успешно и съвсем в точен момент. Бразилската звезда на ПСЖ участва в контролата на "златистите" с Хърватия завършила 2:0. И показа,че е напълно готов да грабне световната купа.

На стадиона на Ливърпул "Анфийлд" втория гол отбеляза играчът на "червените" Фирмино. Първото попадение бе тъкмо на Неймар, който показа и впечатляваща форма. Това бе нетовия 54-ти гол от 84 мача. Неймар е на едно попадение зад Ромарио. Първите двама голмайстори на Бразилия са великия Пеле със 77 гола от 92 мача и Роналдо с 62 попадения от 98 срещи.


Следващата контрола на Бразилия ще бъде срещу Австрия във Виена. Това е и последната проверка преди започването на световното в Русия.


Очаква се Неймар отново да покаже,че е във върхова форма след като доскоро отсъстваше от терените. Бразилският ас направи всичко възможно да бъде готов за Мондиала. Както и неговия екип от хора, които се грижат за неговата форма да бъде на високо ниво.


За един месец на мондиала в Русия Неймар няма да се свързва с това дали ще преминава  от ПСЖ в Реал или ще остане на "Парк де Пренс".

Неймар изцяло е съсредоточен върху изявите си с националния отбор.И жадува само едно.  А именно да стане световен шампион с Бразилия.

Завръщането му на терена,макар и в контрола, е обещаващо. Остава да се види в мачовете на истината в Русия дали Неймар ще покаже,че е във върхова форма. За да изпълни мечтата си да стане световен шампион.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов