Известна търновска фотографка организира „Детско фото лято”

Мисия

03-06-2018, 10:00

Снимка:

pixabay.com

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Инициативата е част от културната програма на община Велико Търново

Двудневна лятна фотографска школа за деца от 8 до 13 години с известната великотърновска фотографка Марина Чамуркова ще се проведе на 7-8, 14-15 и 21-22 юли 2018 г.
В рамките на два дни (събота и неделя) по четири часа на ден малките участници в този своеобразен фотографски кръжок ще придобият начални фотографски умения, заснемайки интересни исторически забележителности, обекти и хора, с които е така богат нашия град, под вещото ръководство на Марина Чамуркова. 
Програмата на лятната фотографска школа предвижда и други интересни забавления за участниците, свързани с фотографията и историческите забележителности на Велико Търново.
Най-добрите фотографии ще бъдат представени на нарочна изложба на паната пред Факултета по Изобразителни изкуства в центъра на града в края на лятото.
Записвания за трите издания на школата могат да се правят на телефон 0894424577. Местата са ограничени, като една група се състои от 8 деца. „Детско фото лято“ е част от програма „Арт лято“, подпомагана финансово от община Велико Търново като част от Културния календар на общината за 2018 г.

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов