В четирима младежи намериха дрога

По случаите са образувани досъдебни производства

Акция по линия на противодействие на съхранението и разпространението на наркотични вещества е проведена от полицейски служители на ОДМВР-Благоевград. Резултатите:

- Вчера около 01:40 часа в гр.Сандански, от полицейски служители на РУ-Сандански е извършена проверка на С.Г. /18г./ от с.Ново Делчево, общ.Сандански, при която са намерени и иззети около 0,60 грама канабис и около 0,72 грама кокаин. С.Г. е задържан със заповед за задържане до 24 часа.

- Вчера около 17:30 часа в района на ул.“Бяло море“ в гр.Гоце Делчев, от полицейски служители на РУ-Гоце Делчев в Г.Ч. /21г./ от гр.Гоце Делчев е намерено и иззето около 4,5 грама бяло, прахообразно вещество, реагиращо положително на амфетамин.

- При извършена проверка на А.С. /22г./ от гр.Гоце Делчев са намерени и иззети около 2 грама канабис и около 8,2 грама амфетамин.

- Вчера около 21:20 часа в района на площад „Македония“ в гр.Гоце Делчев, от полицейски служители на РУ-Гоце Делчев е извършена проверка на 16-годишен младеж от с.Мосомище, общ.Гоце Делчев, при която е намерена и иззета около 2,9 грама тревиста маса, реагираща положително на канабис.

По случаите са образувани досъдебни производства.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов