Ева Майдел разпрати благотворителни мартеници

Мисия

28-02-2018, 14:27

Снимка:

пресофис Ева Майдел

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Така евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП подпомага социалните услуги в община Велико Търново

Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Ева Майдел се включи отново в добродетелни кампании в навечерието на Първи март. Тя ще поздрави своите партньори и колеги по случай настъпването на празника с ръчно направени благотворителни мартеници, като по този начин подпомага Социалните услуги към Община Велико Търново.
Евродепутатът, който има Европейски информационен офис във Велико Търново, ще зарадва своите съмишленици с ръчно изработени мартеници в традиционен български дух от деца, младежи и възрастни хора от ателие „Аз мога" към Центъра за настаняване от семеен тип на ул. Цветарска 14; Дома за стари хора „Св. Иван Рилски" в с. Балван, както и Центъра за
настаняване от семеен тип за деца и младежи на ул. Н. Габровски 49 в града ни. Подобна инициатива Ева Майдел организира и за коледните празници през изминалата година, когато разпрати картички, сътворени от децата към Дневен център за деца с увреждания „Дъга".
„Радвам се, че за пореден път имам възможността да бъда част от благотворителни каузи, а също да подкрепя и насърча ръчния труд в изработването на символичната за празника мартеница. Сигурна съм, че изделията са направени от сърце, а аз и екипът ми имаме грижата да достигнат до сърцати хора и чрез тях да допринесем за доброто им настроение" сподели Ева Майдел.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов