Херо: Сблъсъкът с Милан е една огромна емоция

Огромна чест за нас е да докараме такъв клуб

Треньорът на Лудогорец Димитър Димитров бе избран за треньор на месец октомври. На пресконференцията в Пресклуб "България" той отново изрази задоволство от факта, че през февруари догодина тимът ще премери сили с Милан на 1/16-финалите в Лига Европа.

"Поласкан съм от избора, това е оценка за цялостното представяне на клуба. Тази награда е за играчите, които творят на терена. През следващата година ни предстоят много сериозни битки. Трябва да защитаваме титлата на България. Идва и голяма битка с гранд като Милан. Сблъсъкът с Милан е една огромна емоция. Отбор, който е печелил десетки титли и купи. Това е огромно предизвикателство за нашите футболисти. Огромна чест за нас е да докараме такъв клуб като Милан. Ще се опитаме да се противопоставим достойно", заяви Херо.

"До мача с Милан има доста време, те имат шанс да си подобрят формата, в която са. Те направиха огромна селекция за 200 милиона евро. Нещата там не се получават. Надявам се и до срещата с нас да не им се получават. Щастлив съм от жребия. Милан е фаворит, но аз мисля, че сме се доказали през годините. Надявам се да покажем такава игра, че да изненадаме цяла Европа", добави още той.

"Нашите футболисти имат самочувствие. Видях емоцията, когато излезе жребия. Видях искрата в очите, че те са готови да се противопоставят на такъв сериозен гранд. Играчите мислят, че могат да направят нещо сериозно”, завърши треньорът на “орлите".



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов