Валя Симеонова номинираха за доброволец от Кюстендил

Инициативата "Мисията доброволец (не)възможна!" е на Министерството на младежта и спорта

Валя Симеонова е на 16 г. и е от Кюстендил. Номинирана е от НЧ „Братство 1869“ в Кюстендил.
Лична мотивация за участие в доброволчески инициативи: "Мотивацията ми да участвам в различни дейности, кампании и проекти е да ставам все по-добра, да се уча, да се развивам и да придобивам опит, като в същото време се чувствам удовлетворена от промяната в общността.
Доброволчеството за мен е начин на мислене, отговорност, избор на човека да прави света по-добър. Означава да бъдеш толерантен човек, зачитащ мнението и желанието на другите, човек, помагащ на хората не защото трябва, а защото това ще ти достави удоволствие.
Харесва ми чувство за принадлежност към дадена общност, а именно тази на доброволците. С останалите доброволци сме добри приятели и освен, че правим нещо смислено и важно за обществото, се забавляваме заедно.
За да може нашият свят да стане по-добър, смятам, че всеки от нас трябва да даде своя личен принос".

Включете се в инициативата на Министерството на младежта и спорта - "Мисията доброволец (не)възможна!" по повод 5-ти декември - Международен ден на доброволчеството.

Министерство на младежта и спорта провежда инициативата за втора поредна година. Тя е насочена към изявени млади доброволци от цялата страна. В албума са поместени снимки и информация за доброволци, които са на възраст от 15 до 29 години и са се включвали активно в доброволчески инициативи през 2017 г. Те са номинирани от организации, от които са част. Първите трима от номинираните, получили най-голям брой харесвания, ще бъдат поканени на официална среща в Министерство на младежта и спорта, където ще им бъдат връчени специални почетни грамоти. Подкрепете своя фаворит и станете част от инициативата на Министерство на младежта и спорта. Краен срок на гласуването: 4.12.2017 г.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов