Рекорден интерес към решителният мач на „Етър“ днес

До момента на двете каси за предварителна продажба на билети за мача на футболен клуб „Етър“ в 17,30 ч. днес са продадеи над 1 000 билета.

Това е рекорд за последните години и показва огромният зрителски интерес към предстоящата среща, от която се очаква да осигури участието на „Етър“ в Първа професионална футболна лига от следващият сезон.

Цената на билетите за възрастни е 4 лева, за ученици, студенти и пенсионери е 2 лева, децата на възраст до 7 години влизат безплатно.

Въведена е временна организация на движение в района на стадион „Ивайло“, съгласувана с органите на КАТ . За времето от 7, 00 до 21 часа ще бъде забранено спирането и паркирането на МПС в района на Централният вход на стадиона от северната страна и пред залите за вдигане на тежести и борба.

Очаква се на футболният двубой да присъстват представители на Изпълкома на БФС и представители на ръководството на българският футболен съюз.

Атрактивна програма преди мача, по време на двубоя и след него очаква зрителите. Част от нея е представяне на отборите от детско-юношеската школа на „Етър“. По време на паузата между двете полувремена отборите на Футбол 7, Футбол 9 и U 15, които завършват на първо място в своите първенства през този сезон ще получат купите и медалите си. Фенклуб „Етър“ готви също подобаваща хореография и зрелищно шоу за предстоящия мач.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов