С трето място от национален конкурс се завърнаха децата от студия “Mamma Mia”

Велико Търново Лайф

13-03-2017, 17:18

Снимка:

az deteto.bg

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Второто издание на националния форум се проведе в гр. Шумен

С трето място от Националния конкурс „Децата на България пеят, танцуват, рисуват” се завърнаха малките артисти от Детската вокално-драматична студия “Mamma Mia”. Второто издание на националния форум се проведе в гр. Шумен през изминалите почивни дни. Участието на горнооряховските млади таланти, които работят под ръководството на Емилия Пенчева, е дебютна изява. Децата представиха песните „Приятелство” и „Мамбо № 5”, с които си спечелиха и третото място в тяхната възрастова група.

Конкурсът премина в няколко направления, като в раздел „Музика” участниците бяха многобройни. Изпълненията на участниците бяха оценявани от престижно жури , в състава на което бяха победителката от третия сезон на „Гласът на България” - Кристина Иванова, диригента Славил Димитров и певицата Ваня Костова.

„Нашите деца се справиха много добре, доволна съм от тях - дадоха всичко от себе си и се представиха на ниво. Хареса ми, че след участието бяха самокритични и сами прецениха къде още да надграждаме и да се развиваме. Това е нещо, на което се опитвам да ги науча. Всички се заредихме с още по-голямо желание за работа и следващи успехи”, каза след завръщането от Шумен ръководителката на школата Емилия Пенчева.

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов