Цветан Цветанов във Велико Търново: ГЕРБ гарантира устойчив икономически растеж

Мисия

10-03-2017, 18:30

Снимка:

ПП ГЕПБ

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

При устойчив икономически растеж, какъвто ГЕРБ може да гарантира, се предвижда минималната заплата да се повиши до 650 лева

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и водач на листата на ГЕРБ във Велико Търново Цветан Цветанов посети великотърновска фирма за производство на полимерни и кополимерни опаковки, за да представи политиките, които ще реализира ГЕРБ в следващ управленски мандат. Зам.-председателят на ГЕРБ призова присъстващите да противодействат на популизма с разум и да изберат номер 11 в бюлетината за реални решения за България.

„Да даваш приятни обещания е лесно, но към управлението трябва да се подхожда отговорно. Нашата програма е реално изпълнима. Даваме приоритет на важните политики като здравеопазване, образование, продължаващ икономически растеж и увеличение на доходите на хората. При устойчив икономически растеж, какъвто ГЕРБ може да гарантира, се предвижда минималната заплата да се повиши до 650 лева, а средната – до 1500 лева. Не бива да допуснем отново България да се върне назад, както се случи при правителството на Пламен Орешарски. Тогава общините пострадаха най-много, защото усетиха спирането на европейското финансиране“, коментира Цветан Цветанов.

Цветанов посочи още, че по време на правителството на Бойко Борисов и ГЕРБ са отбелязани най-високите нива на приходи от туризъм. „Развитието на сектора е важен за Велико Търново“, обясни водачът на листата на ГЕРБ в старата столица.

 

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов