Без здравословни проблеми в баскетболния "Берое"

Преди мача с КК "Куманово" днес

Без здравословни проблеми продължава подготовката на мъжкия баскетболен отбор на "Берое" за последния двубой от първата фаза на Балканската лига. Тази вечер от 18.00 часа старозагорци приемат македонския КК "Куманово", двубоят е от група А на турнира. При успех с повече от 11 точки "Берое" ще завърши на първо място в групата. Всеки друг резултат оставя тима на второ място.

Извън сметките на наставника на "Берое" Любо Минчев и неговият асистент Бойко Миленков за този двубой остава отново Пламен Алексиев. Гардът се възстановява от контузия в петата.

"Нагласата на всички в лагера на тима е да дадем най-доброто от себе си, за да можем да спечелим този мач, а с това и група А на Балканската лига", заяви пред Радио Стара Загора председателят на Управителния съвет на "Берое" Васил Кифев.

"Зелено-белите" вече си гарантираха участие във втората фаза. В нея отборите отново ще бъдат разделени в две групи, но вече от по 4 състава. В група С попадат първия и четвъртия от настоящата група на "Берое", както и втория и третия от група В. В група D ще бъдат първия и четвъртия от група В и втория и третия от потока на старозагорци. Срещите в тази фаза стартира още на 31 януари.

Източник: Радио Стара Загора



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов