Меси готов да остане в Барса

Спорт

18-01-2017, 22:00

Снимка:

btv

Автор:

bulgariautre.bg

Всичко от Автора

Лео заяви, че ще е в клуба докато имат нужда от него

Най-голямата звезда на Барселона - Лионел Меси за пореден път засвидетелства любовта си към клуба. Нападателят е категоричен, че ще остане на "Камп Ноу" докато е желан и отборът има нужда от него.

Слуховете, че собствениците на Манчестър Сити са приготвили 100 млн. паунда за аржентинеца само се засилват. Ако такъв трансфер бъде осъществен, той ще е рекорден за световния футбол, като най-скъпата сделка в момента е преминаването на Пол Погба в Манчестър Юнайтед. През лятото Ювентус получи 89.9 млн. лири за халфа.

"Винаги съм казвал, че в Барселона получавам всичко, от което имам нужда, така че ще остана докато ръководството не реши, че е време да си тръгна.

Вярно е, че Висшата лига е едно от най-конкурентните първенства в света, миналият сезон бе доказателство. И разбира се, че Пеп е много успешен мениджър и съм убеден, че ще продължи да бъде такъв и занапред", коментира Лео по повод слуховете, че може да се събере отново с Гуардиола, този път в Манчестър Сити.

"Всички в Барселона имаме една цел - да печелим. В началото на сезона очакванията бяха да завоюваме всички трофеи. Мразя да губя. Когато това се случи яростта не ме напуска не просто часове след мача, а много повече... Научил съм се да използвам това, за да съм сигурен, че ще спечеля всичко възможно", допълни Меси.





Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов