Томаш: Верея работи по правилен начин

Трябва да поставим здрави основи

„Радвам се, че нашият клуб успява да работи по начин, който смятам, че е правилен. Мисля, че с амбицията на собственика на нашия клуб, нещата ще се получат. Привидно много хора не са обаквали да бъдем на тази позиция и да имаме толкова точки. Аз смея на твърдя, че можем повече, искаме повече и се надявам да постигнем повече“, заяви старши треньорът на Верея Александър Томаш.

Той разкри, че клубът е в напреднали преговори с млад футболист, който не е с европейски паспорт.

„Ние трябва да поставим здрави основи във Верея, за да не се превърне клуба в еднодневка. Знам, че е много трудно, но вярвам, че човек когато е отдаден и работи, рано или късно, нещата се получават“, коментира още Томаш и добави:

„Всичко, което се случва, смея да твърдя, че отборът е като една факла, която трябва да поддържаме да грее, за да се намират фирми и спонсори, за да може от финансова гледна точка всичко да е ок. Има неща, от които аз и моят екип не сме доволни. От мача с Левски, от мача с Лудогорец, но в повечето срещи мисля, че показахме едно лице и накарахме отборите малко или много да се съобразяват с нас.“

„За мен най-важното е човек да бъде реалист. Много ще наблягаме на човешките качества, защото залагаме много на колектива“, каза още Александър Томаш.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов