Откриха коледния благотворителен базар на сдружение „Еквилибриум“ в МОЛ- Русе

Мисия

19-12-2016, 11:47

Снимка:

Еквилибриум

Автор:

Русе утре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Коледните инициативи на Младежкия дом зарадваха русенци и гости

Творбите са на децата от Комплекса за социални услуги за деца и семейства – Русе, младежите с увреждания от ЦНСТ „Любов“ и „Надежда и на децата от ЦНСТ – Бяла

Творбите са на  децата от Комплекса за социални услуги за деца и семейства – Русе, младежите с увреждания от ЦНСТ „Любов“ и „Надежда“, и на децата от ЦНСТ – Бяла

През оставащите дни до празниците русенци ще могат да купят красиви ръчно изработени сувенири, картички, свещи и много други изделия с благотворителна цел и така да подпомогнат дейността на сдружението в тяхната мисия: Детство у дома – обич, сигурност, развитие. Традиционно на базара ще предложат творбите си децата от Комплекса за социални услуги за деца и семейства – Русе, младежите с увреждания от ЦНСТ „Любов“ и „Надежда“, за първи път се включват и децата от ЦНСТ – Бяла. Към благотворителна кауза се присъединяват много приятели и съмишленици на сдружението: художниците Огнян Балканджиев и Ирина Станева, приложниците Весела Янакиева и Кремена Манева, Светла Керчева - карвинг свещи, етнографките - Десислава Тихолова и Искра Тодорова и много други.

 

По –долу програмата на базара:

19.12.2016 г.

11:00 – 18:30 ч. – Коледен благотворителен Базар Без аналог - „Еквилибриум“ Ръчно изработени квилинг картички, сувенири и изделия от децата от Комплекса за социални услуги за деца и семейства, младежите с увреждания от къщи „Любов“ и „Надежда“. Със специалното участие на художника Огнян Балканджиев, който ще ви изненада с нови „ангели“, картини, посветени на годината на Петела. Можете да откриете още много красиви коледни подаръци с мисия от приятели и партньори на „Еквилибриум“.

20.12.2016 г.

11:00 – 18:30 ч. – Коледен Благотворителен Базар без аналог – „Еквилибриум“ Коледна хартия по мотиви, създадени от младежите с увреждания от Центровете за настаняване от семеен тип „Любов“ и „Надежда“. Мънистени бижута, изработени от майсторките Деси и Искра – етнографи от музей на градския бит къща „Калиопа“ – Регионален исторически музей – Русе. Картините на русенската художничка Ирина Станева. Прекрасни коледни изделия от приложниците Веси и Креми. Изумителните карвинг свещи на Светла. Заповядайте!

21.12.2016 г.

11:00 – 18:30 ч. – Коледен Благотворителен Базар без аналог – „Еквилибриум“ Ръчно изработени квилинг картички, сувенири и изделия от децата от Комплекса за социални услуги за деца и семейства, младежите с увреждания от къщи „Любов“ и „Надежда“. Със специалното участие на художника Огнян Балканджиев, който ще ви изненада с нови „ангели“, картини, посветени на годината на Петела. Можете да откриете още много красиви коледни подаръци с мисия от приятели и партньори на „Еквилибриум“.

22.12.2016 г.

11:00 – 18:30 ч. – Коледен Благотворителен Базар без аналог – „Еквилибриум“ Подаръци с мисия! Направете Коледата специална за себе си хората, които обичате. Подкрепете „Мисия: Детство у дома – обич, сигурност, развитие“ на Сдружение „Еквилибриум“, така помогнете на десетките деца и семейства, които организация подпомага и подкрепя.

23.12.2016

11:00 – 18:30 ч. – Коледен Благотворителен Базар без аналог – „Еквилибриум“ С пожелания за топла и красива Коледа и вдъхновяваща Нова 2017 година от децата, за които се грижим и екипа на сдружение „Еквилибриум“!



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов