Елин Топузаков: Нашите футболисти са пределно мотивирани

Този мач няма нищо общо с предходния

Старши треньорът на Левски - Елин Топузаков, изрази оптимизъм при заминаването на отбора за Разград днес сутринта.

"Мачът е важен сам по себе си като дербито на върха. Това е ясно. Надявам се, че ние ще направим всичко по възможност да компенсираме тази загуба на точки. Продължавам да твърдя, че генералното класиране е още много рано. Ние ще направим така, че Левски да изглежда по начина, по който да задоволи нашите привърженици", каза Топузаков преди заминаването на отбора за Русе, където отборът ще е на лагер.

"Футболистите са готови както физически, така и психически. От началото на сезона показаха доста стабилни игри. Един мач или една загуба не трябва да ни разклаща самочувствието. От това дерби изходът може да е всякакъв. Ние ще направим всичко възможно да си тръгнем с положителен резултат", добави още Топчо.

"Във футбола не трябва да има реваншизъм. Това е друг мач. Няма нищо общо с предходния. Трябва да бъдем разумни, да играем това, което искаме и да изглеждаме като отбор, който се бори за първото място. Напрежение едва ли има, нашите футболисти са пределно мотивирани, този мач ще го гледа цяла България", добави още младият треньор.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов