Кметът на Свищов от БСП подкрепи Цецка Цачева за президент

Мисия

16-10-2016, 10:47

Снимка:

ПП ГЕПБ

Автор:

velikotarnovo.utre

Всичко от Автора

Генчо Генчев : Това, което съм постигнал като кмет, е и благодарение на правителството на ГЕРБ

„Не се притеснявам да изляза пред жителите на Свищов и да дам подкрепата си за кандидата на ГЕРБ за президент Цецка Цачева. Правя го, защото ГЕРБ не се притесняваха да застанат зад мен, когато Свищов имаше нужда от промяна. Обединението е в интереса на гражданите.” - това каза кметът на Свищов Генчо Генчев, издигнат от БСП, по време на среща на кандидата на ГЕРБ за президент Цецка Цачева и председателя на Националния предизборен щаб на партията Цветан Цветанов с жители на града.

По думите на кмета, Свищов заема полагащата му се роля в България. „Това е доказателството, че когато работим ръка за ръка се постига успех“, каза той, цитиран от пресцентъра на ГЕРБ.

„Всичко, което съм постигнал като кмет на Свищов не е благодарение само на мен, а е резултат и от подкрепата на ГЕРБ и правителството на Бойко Борисов. Ние с председателя на Общинския съвет Кристиян Кирилов от ГЕРБ вървим рамо до рамо в управлението на Свищов. Когато сме устремени по пътя в интерес на гражданите, не можем да се делим на бели, червени или сини. За всички нас интересът на Свищов и на гражданите е на първо място. С избора на Цецка Цачева за президент съм сигурен, че ще продължим по верния път на развитие“, категоричен бе Генчо Генчев.

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов