Даниел Панов: Голяма сила е, когато 265 кметове работят заедно

Животът

09-10-2016, 07:12

Снимка:

архив

Автор:

Velikotarnovoutre

Всичко от Автора

Най-важната задача пред нас е жителите на всяка община, без значение на нейната големина или политическата окраска на кмета, да усещат ползите от нашето управление в своя дом, улица, град и село. Работата ни в Сдружението на общините винаги е била подчинена на тази най-важна задача – да търсим, предлагаме и защитаваме решения, които допринасят за по-доброто качество на живот в нашите общини.

Това заяви пред Kmeta.bg кметът на Велико Търново и председател на Националното сдружение на общините в Република България /НСОРБ/ Даниел Панов.

„Амбицията ми, както и на колегите в Управителния съвет е да продължим да бъдем все така единни. Доказали сме умението да си поставяме общи цели и да ги постигаме. За мен като председател е много важно да запазя нашето единство. Вече знаем каква сила сме кметовете на 265 общини, когато работим заедно. Затова се стремим да запазим и развием това, което Сдружението е постигнало за двадесетте години, в които съществува“, смята Панов.

„Ние сме силна и авторитетна организация, която е извоювала своите позиции като коректен партньор и водещ фактор в развитието на държавата. Изградихме име и на международната сцена чрез членството си в авторитетни организации в Европа и света.Ще продължим да утвърждаваме и развиваме този авторитет“, категоричен е председателят на НСОРБ.



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)