Абел Анисе: В Лудогорец мислим само за футбол

Спорт

28-09-2016, 13:45

Снимка:

Канал 3

Автор:

Михаил Савов

Всичко от Автора

Още по Темата:

Вдъхновен Лудогорец среща разколебан ПСЖ

Лудогорец вече е в друга орбита

Искаме да сме първи в България,за да играем в ШЛ

Един от добрите итрачи на Лудогорец мадагаскарецът Абел Анисе говори пред Bulgariautre.bg и  френското издание "Л'Екип", което направи репортаж на място в Разград за "орлите" преди мача в София с ПСЖ.

"В Лудогорец мислим само за футбол. Имаме всички идеални условия за това. Много добър колектив сме и си помагаме взаимно на терена и извън него", споделя Анисе.

"Разград е спокойно място и имаме най-добрата спортна база в България на която се готвим за мачовете си в българското първенство и в Европа", продължава Анисе.

" Направихме добър първи мач в тазгодишното издание на групите на Шампионската лига в Базел. Може да съжаляваме, че не взехме трите точки,а само една. Срещу ПСЖ ще се опитаме с всички сили да добавим още точки. Те имат силен отбор изграден от скъпи звезди,но Лудогорец също не отстъпва на терена в техническо и тактическо отношение",категоричен е Анисе.

"Нашият стимул е да почелим българското първенство. Защото когато станем първи можем да преследваме нашата цел. А тя е да играем в групите на Шампионската лига. Сега, имаме желание да постигнем нещо повече. Смятам,че притежаваме възможности да го направим", заявява Анисе.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов