Гери Дончева от "Фермата" със спомени за любимия Садовец

"Баба и дядо ми даваха хубав пример как да се грижим за градината и животните", сподели плевенчанката

Гери Дончева е сред най-колоритните участници в шоуто "Фермата". Плевенчанката влезе с огромна амбиция в шоуто, а още в първите епизоди сподели, че има опит със селския живот, тъй като е прекарвала немалко лета в село Садовец.

"Баща ми е от село Садовец, там е роден. Баба ми и дядо ми, които също живяха в това село, ми даваха хубав пример как да се грижим за градината, за животните. Вярвам, че много от този опит ще ми е необходим и приложим тук във "Фермата"", сподели Гери.

"Баща ми почина на 46-годишна възраст, това се случи през 2000-ата година. Аз бях едва на 15 години, сестра ми на 11. Беше внезапно, неочаквано, може би поради лекарска греша се случи това, така и не разбрахме до последно. Лекарите казаха, че е инфаркт, но това беше безумно. Имаше операция, която той преди това си направи и във връзка s тази операция имаше последствия, които лекарите се опитаха да скрият. Не виня никой, така се е случило. Аз знам, че той е в моето сърце и моята памет. И докато аз живея, ще живее той. Баща ми никога няма да си отиде, докато аз съм жива", сподели със сълзи на очи чаровната Гери.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов