"Верея" преговаря с двама бивши играчи на ЦСКА

Треньорът Томаш: "Разговор има, топката е в тяхното поле"

Треньорът на "Верея" Александър Томаш призна за преговори от страна на старозагорския клуб с двамата бивши играчи на ЦСКА Самир Аясс и Станислав Маламов, предаде БНР. Двамата бяха част от състава, който миналия сезон спечели Купата на България, но бяха освободени преди дни от новия тим ЦСКА-София. Още тогава се появиха информации, че ще преминат в състава на "Верея". 

"Разговор има, топката е в тяхното поле", лаконичен бе Александър Томаш след снощния мач на неговия тим срещу "Монтана". "Верея" спечели с 3:0, като това бе първата среща, играна на стадион "Трейс Арена".

"За съжаление показахме, че сме все още малък отбор. През второто полувреме не бяхме това, което трябваше да бъдем. Резултатът залъгва. Благодаря на момчетата, че подходиха по този начин от началото, но един мач се играе 90 минути. Психологически не съм доволен, че едва ли не мачът приключи при 2:0. Работихме доста през тази седмица, че това е спорт и ако искаш да те уважават, първо трябва да уважаваш себе си", анализира Александър Томаш.

"Надявам се тук да сме непобедими. Знаем много добре какво представляваме и сме далеч от това, което искаме. Работим, тренираме и благодаря на нашия президент за това прекрасно съоръжение", допълни наставникът на "Верея".



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов