Асен Блатечки и Николай Урумов гостуват на горнооряховска сцена с „Методът Грьонхолм”

Животът

04-09-2016, 07:00

Автор:

Velikotarnovoutre

Всичко от Автора

Все още могат да се закупят билети

С пиесата „Методът Грьонхолм” на Жорди Галсен се открива театралният сезон в Горна Оряховица. Постановката ще се играе на 7 септември (сряда) от 19.00 ч. на сцената на НЧ „Напредък – 1869”.

Името на пиесата „Методът Грьонхолм” е взаимствано от специална техника за подбор на персонал, разработена от шведски психолог. Сюжетът е микс от психотрилър, криминале, интелектуален ребус и риалити шоу. Четиримата персонажи кандидатстват за високоплатена работа в огромна международна компания. Те обаче няма да минат през стандартното интервю. Затворени в стерилното пространство на офиса, те ще бъдат подложени на серия от психологически задачи, всяка следваща от които е по-трудна и предизвикателна. Крайната цел е да бъдат разкрити слабостите на всеки от кандидатите и да се разбере какво е отношението им към компанията. Действието преминава през много неочаквани обрати и през цялото време държи зрителя в напрежение. Кой от тях ще получи желаната позиция? Отговорът на този въпрос е много по-неочакван, отколкото някой може да предположи...

Ролите в пиесата са поверени на Асен Блатечки, Николай Урумов, Светла Бонин и Христо Бонин.

Цената на билетите е 14.00 и 16.00 лв. За учащи, пенсионери и групи, както и при покупка на билети за две различни постановки в читалището се прави отстъпка. Касата ще работи от 2 до 7 септември без събота и неделя с удължено работно време от 11.00 до 19.00 ч. Заявки могат да бъдат направени и на телефон 0886 436 456.



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)