Фотоконкурс „Снимай гората“ търси най-добрите кадри с природни красоти

Мисия

04-09-2016, 08:12

Снимка:

Архив, Velikotarnovoutre

Автор:

Velikotarnovoutre

Всичко от Автора

Още по Темата:

„Подобри гората” е слоганът на тазгодишната седмица на гората

Фотоконкурс под надслов „Снимай гората“ започна на Фейсбук страницата „За гората“ (www.facebook.com/zagorata). Това съобщава на сайта си Северноцентралното държавно предприятие.
В конкурса могат да участват както любители, така и професионалисти, като няма ограничение в техниката на снимане, броя на фотографиите и използваните изразни средства. Според регламента, може да бъде уловена, както природата, така и интересен факт или история, свързана с българските гори – стари дървета, животински или растителни видове, горски служител в работна обстановка, как гората се възобновява и т.н.
Специално жури ще селектира 20-те най-добри фотографии. В началото на октомври те ще бъдат показани в специална експозиция в столичната VIVACOM Art Hall, ще бъдат представени и в социалната мрежа. 
Посетителите на Фейсбук страницата „За гората“ пък ще гласуват, за да изберат 12 от представените кадри, които ще бъдат наградени и издадени в календар за 2017-а година.
Всеки желаещ може да участва като посети любимо място в българската гора и улови красотите й в снимка. Авторът трябва да покаже снимката си, като я публикува в страницата „За гората“, или я изпрати там като съобщение.
Крайният срок, до който се приемат снимки е 3 октомври.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов