Кнежа стана част от мотокрос шампионата за 2016 година

В края на състезанието, медали и награди получиха най-добре представилите се участници по класове

Тази година град Кнежа имаше удоволствието да бъде част от Традиционния северозападен шампионат по мотокрос. Състезанието се проведе в рамките на два дни. В събота състезателите преминаха през квалификации, а в неделя премериха сили на сериозното трасе в Кнежа. Мотоциклетистите се състезаваха в общо шест категории: клас 65 куб. см., клас 85 куб. см., непрофесионалисти MX-3/125-250 куб. см., непрофесионалисти MX-3/250-450 куб. см., MX2 /професионалисти/ и MX1 /професионалисти/.

Участието на мажоретките от мажоретен състав „Слънце” към НЧ "Борба 1896" зареди с положително настроение както състезателите, така и многобройната публика по време на откриването. В края на състезанието, медали и награди получиха най-добре представилите се участници по класове.

"Искам да отправя и думи на благодарност към нашият съорганизатор на мероприятието – Гена Руневска. Благодарение на нейното желание и воля и съвместната ни работа, Кнежа стана част от мотокрос шампионата за 2016 година", съобщи кметът Илийчо Лачовски във Фейсбук.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов