Музикални вечери, моноспектакли и срещи с творци край паметника на Асеневци

Велико Търново Лайф

03-08-2016, 13:00

Снимка:

общинско радио

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Предвидена е и вечер на грамофонната плоча

Интересните събития край паметника на Асеневци продължават и през този месец. Тази вечер от 20:00ч. предстои поредното издание на формата „На стоп към звездите”, а космоса, който ще прекосят посетителите, е музиката на легендарния френски композитор Жан Мишел Жар.  
На 4 август от 20:00ч. актьорът и певец Петър Антонов ще представи „Едуард” – комедиен моноспектакъл по сценарий и режисура на организатора на събитията край паметника на Асеневци – Радослав Гизгинджиев. Културната програма продължава през събота и неделя с второто издание на Нощта на необвързаните и Нощта на българската музика.
Актьорът Симеон Владов ще изиграе моноспектакъла „Любовта не може просто да отмине” на 11 август от 20:00ч., а на 13 август, също от 20:00ч., на сцената край паметника на Асеневци гостува писателката Людмила Филипова. Тя ще бъде специален гост на третото издание на Благотворителния базар, който е предвиден за 14 август от 14:00ч. Великотърновската поетеса Снежана Иванова ще представи книгата „ТАРО” на 16 август, а два дни по-късно на сцената ще излезе Диана Димитрова с моноспектакъла „Въпреки всичко”. Четвъртият моноспектакъл е „Забравени от небето“ на Заро Кнезовски (25 август от 20:00ч.)
До края на месеца предстоят още интересни събития, сред които третото и четвъртото издание на One man show YOU – на 10 и 24 август, „На стоп към звездите“ - Pink Floyd (17 август от 20:00ч.), Нощта на Мъртвите поети (20 август от 20:00ч.), концерт на група „Булгара” (26 август), Вечер на грамофонната плоча (27 август) , представяне на стиймпънк скулптора Чудомир Драгнев и др.

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов