Иван Вутов: Да пожелаем успех на Берое срещу ХИК Хелзинки

Трябва да дадем гръб на Александър Димитров

Славният футболист и треньор на Берое Иван Вутов каза, че единственото нещо, от което в момента тимът се нуждае, е подкрепа и вяра в него. Шампионът на България за 1986 година завъртя равенство 1:1 като домакин на ХИК (Хелзинки) в първи двубой от втория квалификационен кръг на Лига Европа и тази седмица ще се опита да елиминира тима при визитата си във Финландия. Решителният мач е в четвъртък от 19:00 часа.

"На това младо треньорско поколение, начело с Александър Димитров, което дойде в Стара Загора, независимо че не е от града, ние, старозагорци, трябва да му дадем гръб. Да им кажем - момчета, работете и не се притеснявайте. Все пак трябва да им се даде време. Подмладяват отбора и това е много хубаво, защото досега бяхме свикнали да гледаме футболисти от 30 години и нагоре, които бяха с последно стъпало Берое в своите кариери. Някои от тях даже и не играха", коментира пред "Тема Спорт" Иван Вутов.

"Сега виждаме нещо по-типично за Стара Загора, по-реално, което аз лично приветствам и им пожелавам успех и късмет в реванша с ХИК (Хелзинки). Имаме шансове и трябва да се борим докрай без грам притеснение от това какво ще се случи. Дотук се представиха много добре", добави легендата на Берое.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов