Ден на отворени врати в Отделението по акушерство в МОБАЛ

Животът

14-06-2016, 11:00

Снимка:

общинско радио

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Бъдещи майки и татковци ще видят и Неонатологичното отделение

МОБАЛ „Д-р Ст. Черкезов” АД организира Ден на отворени врати за бъдещи родители в Отделението по акушерство и гинекология и Неонатологичното отделение, на 21 юни /вторник/, от 13:30 ч. до 14:30 ч.
Желаещите да се запознаят на място с условията в двете отделение, на най-голямото болнично заведение в област Велико Търново, следва да заявят визитата си предварително на тел. 0889678624, във времето от 18:00 ч. до 19:00 ч. Лице за контакт: акушерка Невена Цветанова.
Само записалите се бъдещи майки и татковци ще видят отблизо първокласните условия в двете болнични структури и атмосферата, в която бременни раждат, а рожбите им прекарват първите часове и дни от появата си на бял свят.
По възможност във времето за обиколка ще бъдат достъпни двете предродилни и родилни зали за нормално раждане, стаите за настаняване на родилки и бебета във времето за послеродов престой, стаята за здраво новородени, т.нар. физиологичен сектор, помещенията за диагностика и лечение на недоносени и рискови новородени.
На 21 юни /вторник/ във времето от 13:30 ч. до 14:30 ч. ще бъдат посрещнати максимум до 20 бъдещи майки и 20 бъдещи татковци.

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов