Новият ЦСКА потвърди за контролата със Спартак, очакват 4000 зрители

Контролната среща е насрочена за 24 юни в Тетевен

Въпреки продължаващите неразбории около обновените формати на футболното ни първенство, от новосформирания тим на ЦСКА потвърдиха, че е договорена контрола с отбора на Спартак (Плевен). От 14 до 28 юни "армейците" ще бъдат на лагер в Тетевен, а срещата с плевенчани е насрочена за 24 юни, съобщиха от клуба.

Очаква се на съоръжението да присъстват 4000 зрители, което е над максималния капацитет на стадиона. ЦСКА ще направи "премиера" и на новите си екипи срещу Спартак. Любопитна подробност е, че подготовката на "армейците" преди година започна по абсолютно същия начин – тогава те отново играха първата си проверка срещу спартаклии в Тетевен, а на стадиона имаше около 3500 зрители. Припомняме, че плевенчани победиха с 1:0 след попадение на Стефан Христов.

Независимо от неясната ситуация във втория ешелон, Спартак трябва да започне подготовка на 17 юни в Плевен. Първият 10-дневен подготвителен лагер пък е предвиден да стартира на 27 юни. Отборът ще бъде настанен в хотел "Олимп" в Тетевен. Уточнява се втори лагер, както и съперниците за приятелските срещи. Към момента няма решение за селекцията, нито пък информация дали някой от сегашните футболисти ще си тръгне.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов