Златан Ибрахимович: Ако искаш трофеи, взимаш Моуриньо

След като напуснах Интер се чувам всеки ден с него

Шведската легенда Златан Ибрахимович отново не отговори еднозначно на въпроса за своето бъдеще. Нападателят призна, че е получил конкретни оферти от Англия, Италия и извън Европа, но така и не пожела да разкрие името на новия си работодател.

Относно Жозе Моуриньо и Манчестър Юнайтед, Ибра бе лаконичен и поздрави „червените дяволи“ за избора си на нов мениджър. Според него португалецът е човекът, който ще върне славата на „червените дяволи“.

"Знам какво искам. Бъдещето вече е предопределено. Взел съм решение преди много време. Имам конкретни оферти от Англия, Италия и други страни, както и от такива извън Европа. Нищо не се случва в момента. Единственото, което ще се случи със сигурност, е Европейското първенство", заяви Ибра.

"Не мога да гарантирам. Казах само, че имам конкретни оферти от Премиър лийг. Да видим какво ще се случи".

"Мисля, че привличането на Моуриньо е много добър ход за Манчестър Юнайтед. Вярвам, че той е човекът, който може да ги върне на върха. Ако искаш да печелиш трофеи, взимаш Моуриньо. Говоря с него всеки ден, откакто напуснах Интер. В това няма никаква тайна. Имам прекрасни взаимоотношения и беше фантастично, когато работихме заедно. Не знам дали пак ще се случи. Ще видим как ще се наредят нещата".



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов