Плевенчанки сред кандидатките за "Мис Национален отбор"

Плевен Лайф

18-04-2016, 12:36

Снимка:

"Мис Национален отбор"/Фейсбук

Автор:

plevenutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

"Мис Плевен - 2012" Вероника Биковска - за фитнеса, Плевен и бъдещето

Конкурсът ще определи новите талисмани на националните ни тимове по футбол, волейбол и баскетбол

Голям интерес предизвика кастингът за третото издание на конкурса "Мис Национален отбор", който стартира в петък, информират организаторите. До този момент 123 момичета са попълнили онлайн формуляра и броят им продължава да расте.

Конкурсът ще определи следващите носителки на титлите - Мис "Национален отбор" - футбол, Мис "Национален отбор" - волейбол и Мис "Национален отбор" – баскетбол, които ще бъдат талисмани на националните ни отбори за следващите две години, но и не само. Едно от момичетата ще получи уникалния шанс да представи България на конкурса "Мис Вселена".

"Много сме щастливи от този интерес, който показва, че работата ни до момента с конкурса, а и с момичетата е правилен", споделя създателката на "Мис Национален отбор" - Маги Вълчанова.

Сред желаещите има момичета от Плевен, Пловдив, Стара Загора, Кюстендил, Разград, Бургас, Габрово, Враца, но най-голям брой записали се са от София. Най-младата участничка е на 18 години, а най-голямата е на 27. Повечето момичета са блондинки.

Има и такива, които вече са участвали в предишни издания и тази година пак ще опитат да преборят конкуренцията. Това са Анета Станева, участничка в първото издание през 2012-а година и Вероника Биковска участничка в последното издание през 2014-а година и бивша "Мис Плевен".

Записването за "Мис Национален отбор" продължава. То става онлайн на страницата на конкурса чрез попълване на въпросник.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов