„ВЪЗстани за правата си ” провежда КНСБ

Велико Търново Лайф

01-04-2016, 10:05

Снимка:

общинско радио

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Инициативата продължава до 1 май

„ВЪЗстани за правата си”. Под това мото КНСБ даде старт на национална кампания, с която призовава всеки потърпевш с нарушени трудови, социални и синдикални права да търси справедливост и да сигнализира Конфедерацията, съобщи регионалният председател на организацията Евгени Коев.
Инициативата ще продължи до Деня на труда - 1 май, и включва широки възможности и начини, чрез които хората могат да ни потърсят – чрез страницата на КНСБ в социалната мрежа / https://www.facebook.com/CITUBulgariaa/?ref=hl/ , официалния сайт на КНСБ / www.knsb-bg.org /, чрез пресцентъра  (02/4010646), Националния стачен комитет (02/4010457), както и чрез регионалната структура на КНСБ във Велико Търново на тел: 062/620248, моб: 0884117748  и на e-mail: vtarnovo@citub.net , обясни Коев.
Ако във вашата фирма имате случаи или съмнения за ограничаване законното ви правото за здружаване на работниците, липса на трудово договаряне или осигуряване, забавяне на заплати, неизплащане на възнаграждения за извънреден труд, злоупотреби с работното време, опасни условия на труд и други  нарушения на правата на работещите, не се колебайте да сигнализирате на посочените адреси и контакти, заяви Евгени Коев. Всеки може да ни потърси и за лична среща на адрес :  Велико Търново, ул.„Христо Ботев” № 2 , ет 2, стая 215, 216 в рамките на работния ден, допълни регионалният синдикален лидер.

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов