ДКЦ – 1 с промо пакет за Деня на жената

Мисия

06-03-2016, 11:09

Снимка:

общинско радио

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Ще преглеждат д-р Ела Бонева и д-р Дарина Маринова

Специален промоционален пакет за дамите подготви ръководството на „Диагностично – консултативен център I – Велико Търново”. Поводът е Международния ден на жената 8-ми март.  Неговата насоченост е в областта на акушерството и гинекологията, заради нарастването на общата гинекологична заболеваемост и честота на раковите заболявания на женските полови органи.

Специалният пакет съдържа АГ-консултация, преглед, а при необходимост и изследване – цитонамазка, на преференциална цена с до 50% отстъпка, при д-р Ела Бонева и д-р Дарина Маринова на 8 март /вторник/ 2016 г. Стойността на така предложените медицински услуги е 15 лв. за преглед и 6 лв. за цитонамазка (PAP test), при реална цена от 30 лв. за първичен преглед при специалист и 10 лв. за изследването. Единственото условие е пациентките да запишат предварително час на тел. 062/62 19 60.

Всяка решена да обърне внимание на здравето си дама ще може да избира, кога да посети АГ-специалиста. Д-р Ела Бонева ще приема жените от 8:30 ч. до 12:00 ч., а д-р Дарина Маринова от 13:00 ч. до 16:00 ч.

Медицинската статистика сочи, че жените живеят по-дълго от мъжете, но пък боледуват по-често от тях. Затова целта на лечебното заведение е и да привлече общественото внимание към медикосоциалните проблеми на дамите, както и да провокира личната им отговорност към опазване и укрепване на гинекологичното здраве през всички периоди от живота им. Успех за „Диагностично – консултативен център I – Велико Търново” ще бъде и ако така предложеният празничен промоционален пакет от консултация и изследване подтикне младите дами и тези в по-зряла възраст да обърнат внимание на своето гинекологично здраве, като посетят своя личен АГ-специалист.

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов