Над три часа продължи поредната приемна на общински съветници от ГЕРБ във Велико Търново

Мисия

01-03-2016, 13:52

Снимка:

ПП ГЕРБ

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Предимно инфраструктурни въпроси поставиха хората пред местните избраници

Над три часа продължи изнесената приемна, която за пореден път общински съветници от ГЕРБ - Велико Търново организираха за жителите на Велико Търново. Осем съветника от няколко постоянни комисии към Великотърновския общински съвет бяха на разположение на гражданите в една от обществените площи на комплекс "Нептун".
Повече от 30 души се възползваха от възможността да споделят проблеми и да зададат въпроси на местните парламентаристи от ГЕРБ. За да бъдат разгледани всички казуси, съветниците се разделиха на две групи, които да изслушват гражданите. Предимно инфраструктурни въпроси поставиха хората пред местните избраници. Подобряване състоянието на пътни настилки, ремонт на тротоари по малките улици, облагородяване на междублокови пространства бяха част от исканията на жителите на старата столица. Собственици на четири имота в местността Сини вир в кв. Чолаковци поискаха съдействие от съветниците от ГЕРБ за изясняване статута на земята, върху която са построени къщите им, за да направят постъпки за строителни разрешения. Освежаване на маркировката на таксиметровата стоянка до МОЛ-а, поискаха таксиметрови шофьори, тъй като старата е износена и на техните места спирали и други леки автомобили. Общинските съветници се ангажираха да проверят отделните казуси и да съдействат за поетапното решаване на поставените от хората проблеми. 
Инициатор на вчерашната приемна бе д-р Валентин Точков. Присъстваха председателят на Общинския съвет Венцислав Спирдонов, шефът на групата на ГЕРБ Деян Хаджийски и колегите им Цветанка Недева, д-р Даниела Андреева, проф. Михаил Харалампиев, Георги Недев и Атанас Парушев.

Следващата изнесена приемна ще бъде в началото на месец април, като идеята на съветниците от ГЕРБ е подобни срещи да бъдат организирани във всички квартали на старата столица.

 

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов