Деян Хаджийски, ГЕРБ: В БСП имат повеля да не изпадат от общественото полезрение

Мисия

25-02-2016, 07:07

Снимка:

Velikotarnovoutre

Автор:

Velikotarnovoutre

Всичко от Автора

Общинските съветници от БСП стриктно следват инструкциите на партийната си централа и спазват повелята да не изпадат от общественото полезрение. Това каза пред Velikotarnovoutre Деян Хаджийски - лидер на групата на ГЕРБ във Великотърновския общински съвет, преди началото на пленарния ден на старейшините в старата столица.

Дълга сесия на Общинския съвет, заради многобройните, еднообразни питания от червени съветници към кметската администрация, очаква днес Хаджийски. Заседанието на ВТОбС започва в 9 ч.

„Искам да използвам възможността, за да поздравя Даниел Панов за избора му за председател на УС на НСОРБ“, каза Деян Хаджийски, който окачестви това като изключително признание и отлична оценка за работата на великотърновския кмет и екипа му.

По думите на Хаджийски, някои бивши претенденти за кметското място „май имат проблеми с правоохранителните органи“, други са избрали да устроят живота си далеч от Велико Търново. В същото време  Даниел Панов непрекъснато доказва, че работата му издига авторитета на старата столица.    

По повод дейността на Великотърновския общински съвет, лидерът на най-голямата група в него припомни, че още от миналия мандат са познати прийомите на съветниците от БСП да подменят реалността и да изкривяват факти.

По думите на Деян Хаджийски, сега левите съветници имат и нов похват, за да си осигурят допълнително медийно внимание - входирайки многобройни питания, които да влязат в дневния ред при заседанията на Общинския съвет. 

Питанията, поставени от общинари съставляват първите 12 точки от днешната работна програма на ВТОбС. Два от въпросите са на Реформаторския блок, а останалите десет идват от БСП. Общо по 47 точки трябва да се произнесе днес ВТОбС.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов