Младеж направи най-екстравагантното предложение за брак в Свищов

Животът

21-11-2015, 10:49

Снимка:

Архив, Velikotarnovoutre

Автор:

Velikotarnovoutre

Всичко от Автора

Истинско празнично шествие е преминало преди ден по централните улици на град Свищов, разказаха пред наш човек очевидци. Минувачи са били силно впечатлени от акордеона и духовите инструменти, озвучаващи маршрута на многолюдна група, предвождана от млад свищовлия.

След като десетки мъже и жени преминали тържествено по главните улици, станало ясно, че крайната точка от техния поход е магазин за дрехи, в който групата нахлула. Една от продавачките в търговския обект е красиво младо момиче, на име Ивона.

Да предложи на Ивона брак по необичаен начин било желанието на нейния възлюбен Светльо, който организирал музикалното дефиле и серенадата в магазина. В присъствието на родителите на младите, на приятели и роднини, и под непрестанен музикален съпровод, Светльо паднал на колене в краката на своята любима.

На вълнуващата сцена свидетели станали и колежките на младото момиче. Приповдигнато настроение и трепетно очакване предхождали заветния въпрос "Ще се омъжиш ли за мен". Всички затаили дъх, а утвърдителният отговор буквално взривил аудиторията.

Нашите колеги от сайта svishtov-news.com дори окачествиха жеста на младия човек като най-екстравагантното предложение за брак в Свищов през последните години.

Пожелаваме на младите много любов, дълги и щастливи години заедно!

 



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)