Малин Кръстев и Геро са „Свалячи” на търновска сцена

Велико Търново Лайф

10-11-2015, 12:59

Снимка:

театър "Открита сцена"

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Спектакълът е рядък пример за меценатска продукция

Двама от най-обичаните съвременни актьори – Малин Кръстев и герасим георгиев – Геро, идват на търновска сцена на 1 ноември от 19 ч. в  читалище "Надежда". Двамата артисти влизат в роли на странични футболни съдии от „Б” група, които преминават през различни перипетии – от опит за самоубийство, през подкупи и престой в арест, до болнични легла. Но през цялото време остават верни на мечтите си – да бъдат съдии на мач от Шампионска лига или поне да получат едноминутно мълчание в своя чест по време на финала на Световното първенство. „Свалячи” е смешно-тъжна история, в нея има и усмивка, и сълза” - казва Елин Рахнев. „Това е история за малките хора, за хората от „Б” групата на живота, тези, на които той е показал червен картон и са принудени да го наблюдават от страничната линия”, споделя още авторът.
Спектакълът „Свалячи” е един от редките добри примери в българския арт за меценатска продукция. Постановката е резултат от усилията на продуцентския екип в лицето на ДТ „Антон Страшимиров” – Разград, Агенция „Кота 97” и Димитър Тодоранов, автор е Александър Владимиров.

Малин Кръстев и Герасим Георгиев-Геро вече разплакаха от смях по време на първото представление на „Свалячи” в театър „Открита сцена” президента Петър Стоянов, министъра на младежта и спорта Красен Кралев, председателя на СОС Елен Герджиков, шефа на СЕМ Гого Лозанов, футболния треньор Пламен Марков, екс-съдията Антон Генов, който е консултант на актьорите по „съдийските въпроси”, Стефан Цанев и Доротея Тончева и други.

 

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов