В Лясковец започна прием на документи за социален асистент и домашен санитар

Животът

02-11-2015, 13:08

Снимка:

общинско радио

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Търсят се и домашни помощници, срокът е до 13 ноември

Във връзка с изпълнение на дейностите по проект „Независим живот в Община Лясковец - чрез комплексни услуги за социално включване” по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси” 2014-2020 г., Община Лясковец приема документи на кандидати за заемане на длъжностите „Социален асистент“ и „Домашен санитар” към Звено за почасово предоставяне на услуги за социално включване в домашна среда. 

Свободните работни места са за : „Социален асистент“ - 5 бр. в т.ч. за гр. Лясковец, за с. Мерданя., за с. Добри дял, за с. Драгижево, за с. Джулюница и за с. Козаревец. За „Домашен санитар” - 10 бр. в т.ч. за гр. Лясковец, за с. Мерданя, за с. Добри дял, за с. Драгижево, за с. Джулюница и за с. Козаревец. 

Документите на кандидатите ще се приемат в Общински комплекс за социални услуги, ул. „Младост” № 2, ет. 1 (западно крило), от 03.11.2015 г. до 13.11.2015 г. включително. Срокът за приемане на документи изтича в 17.00 часа на 13.11.2015 г. 

За потребители на почасови услуги по проекта могат да кандидатстват  хора с увреждания, в т.ч. деца с увреждания; както и хора над 65 г. с ограничения или в невъзможност за самообслужване.

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов