Отличиха Даниел Панов за цялостен принос към националната програма "Децата и футболът”

Това стана на единадесетото издание на футболния турнир за деца за купа „М & BM”

Плакет за цялостен принос към националната програма „Децата и футболът” в община Велико Търново получи Даниел Панов. Това информираха от пресцентъра на Общината. Кандидатът на ПП ГЕРБ за втори кметски мандат бе отличен лично от генералния секретар на Асоциацията на българските футболисти Георги Бойчев. Това стана по време на награждаването на призьорите от единадесетото издание на футболния турнир за деца за купа „М & BM”. „Г-н Панов, благодаря Ви за успешната съвместна работа през четирите години, в които бяхте кмет на община Велико Търново. Пожелавам Ви успех и очаквам да продължим да работим заедно и за в бъдеще”, бяха думите на Георги Бойчев.
„Благодаря за признанието. Винаги съм се стремял да помагам в развитието на детско-юношеския футбол. Направихме много неща за подобряване на спортната база в старопрестолния град. Имаме готови проекти за още нови съоръжения. Убеден съм, че ще продължим и занапред да създаваме по-добри условия за нашите деца”, каза по време на награждаването Даниел Панов.
Любопитно е, че преди четири години награждаването на победителите в турнир за купа „М & BM” във Велико Търново бе първата публична изява на новоизбрания тогава кмет Даниел Панов. През следващите години турнирът се утвърди в спортния календар на Велико Търново, събирайки отбори от цялата област.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов