От Клуба на пенсионера и инвалида на улица "Възрожденска” първи ще гласуват за Даниел Панов

Панов заяви, че има заложено финансиране за нова транспортна схема и интегриран градски транспорт

Великотърновци от Клуба на пенсионера и инвалида, който се намира на ул. „Възрожденска” в старата столица, заявиха, че първи ще отидат до урните, за да пуснат бюлетина за Даниел Панов на 25 октомври.

"Вашият първи мандат бе успешен, каквото сме поискали от Вас, сте го направили, за каквото сме Ви потърсили, сте се отзовали. Вие сте първият кмет от десетилетия насам, който прави толкова много за старата част на града”, единодушни бяха десетките жители на старопрестолния град, които приъстваха на срещата с кандидата на ГЕРБ за втори кметски мандат.

Даниел Панов представи визията си за развитие на Велико Търново и населените места, която обхваща периода до 2020 г., като накратко разказа за новите проекти и за гарантираното финансиране от 43 милиона лева, което общината има по оперативна програма „Региони в растеж”.

"Аз нямам предизборна програма и не се нуждая от такава. Имам отчет на свършеното и следвам плана за развитие, който сме изготвили и по който сме предначертали пътя за града и населените места. Никой от опонентите ми не е запознат в детайли с проектите”, категоричен бе Даниел Панов.

Великотърновците бяха приятно изненадани, че за първия етап от превръщането на Старото военно училище в съвременен и зелен център на Велико Търново вече има гарантирано финансиране. Те поздравиха Панов и за разработения от екипа му и вече подаден проект за улица „Крайбрежна”.

Даниел Панов каза още, че вече има заложено финансиране за нова транспортна схема и интегриран градски транспорт. Обсъдени бяха също въпроси, свързани с по-евтини карти за пътувания по градската мрежа и създаването на общинска аптека. Възрастните хора получиха уверение и че в най-скоро време църквата „Възнесение Господне” в парк „Руски” ще бъде напълно завършена.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов