470 от региона бяха в "Арена Армеец", където ГЕРБ представи всичките си кандидат кметове

Животът

13-09-2015, 16:28

Снимка:

ГЕРБ

Автор:

Velikotarnovoutre

Всичко от Автора

Още по Темата:

ГЕРБ представя кандидатите си за кметове в зала "Арена Армеец"

Борисов пожела толерантна кампания и посочи БСП като основен опонент

Над 470 човека от Великотърновска област присъстваха на националната среща на ГЕРБ в столичната зала „Арена Армеец“, където официално бяха представени кандидатите за кметове на партията.

Почти 15 000 души, препълнили най-голямата зала у нас, аплодираха кметовете на Велико Търново, Горна Оряховица, Елена, Стражица и Лясковец  – Даниел Панов, Добромир Добрев, Дилян Млъзев, Детелина Борисов и д-р Ивелина Гецова, на които ГЕРБ залага и за следващия мандат. Председателят на Националния предизборен щаб и зам.-председател на ГЕРБ Цветан Цветанов лично покани на сцената и останалите кандидати за област Велико Търново – д-р Кристиян Кирилов за Свищов, д-р Емил Енчев за Полски Тръмбеш, Мирослав Маринов за Павликени, Стефан Бранзелов за Златарица и Димитър Гърбов за Сухиндол.

На тях и на кандидатите за кметове във всички 245 общини, лидерът на ГЕРБ и премиер на страната Бойко Борисов пожела толерантна кампания. Като основен опонент на ГЕРБ лидерът посочи БСП и заяви, че очаква всичко и не би се учудил, каквото и да направят от левицата.

По думите на Бойко Борисов резултатът от местните избори е важен за стабилитета на държавата.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов