Костадин Костадинов, заедно с протестиращите в Кайсиева градина

Мисия Варна

21-08-2015, 16:54

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Костадин Костадинов - единственият общински съветник, живущ в квартал Кайсиева градина, застана до съгражданите си срещу незаконното строителство в квартала и гарантира, че ще направи всичко възможно да им помогне с каквото може.

На 20 август (четвъртък) се състоя протест в Кайсиева градина срещу незаконното строителство в квартала. В 18:30 ч. до ОУ "Стоян Михайловски", Костадин Костадинов – общински съветник във Варна и кандидат за кмет на града, заедно с над 200 съкварталци се събраха да изкажат несъгласието си с нововъзникналите строежи в района.

Хората задаваха хиляди въпроси насочени към кмета на Община Варна – Защо местата са заградени ... ? Защо няма алтернативни пътища ... ? Защо местата не са откупени преди да се предприемат толкова крайни мерки ... ? Инициативният комитет начело с Генадий Атанасов обсъди с протестиращите какви действия да се предприемат за защита на интересите на квартала. Реши се да се даде срок от една седмица на Общината, въпросът да бъде решен.

В това време ще бъде направена подписка от живущите в района против незаконните строежи и най-вече срещу построената ограда направо върху пътя към кварталното училище и ще бъде внесена в Община Варна в Петък. Съкварталците задаваха въпроси и се обръщаха към Костадин Костадинов за съдействие по възникналия проблем, като той гарантира, че ще направи всичко възможно, за да помогне.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов