Полицаи и прокурори разговаряха на работна среща

Целта на срещата е да се подобри работата между двете институции

По инициатива на ръководството на Областна дирекция на МВР, Апелативна и Окръжна прокуратури във Велико Търново в заседателната зала на ОДМВР – Велико Търново се проведе работна среща, информират от пресцентъра на Дирекцията.  На нея присъстваха директорът на ОДМВР – Велико Търново ст. комисар Димитър Машов, зам. директорът комисар Христо Христов, началници на сектори и отговорниците по разследването при полицейските управления, административният ръководител на Апелативна прокуратура Огнян Басарболиев, зам. административният ръководител на Окръжна прокуратура Хр. Христов, ръководители и представители на районните прокуратури на територията на област Велико Търново.
Целта на срещата е да се подобри работата между двете институции, въпреки че ръководителят на Апелативна прокуратура Огнян Басарболиев даде изключително добра оценка за работата на разследващите полицаи в ОДМВР – Велико Търново. Обсъдени бяха приоритетите в съвместната работа на двете институции и мерки за подобряване на взаимодействието.
На съвещанието бе взето единодушно решение тези срещи да станат традиция и да се провеждат периодично, за да се изчистват възникващи в процеса на работа въпроси.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов