Младеж се обеси на спортно съоръжение по екопътека

Крими

03-08-2015, 22:53

Снимка:

Архив, Velikotarnovoutre

Автор:

Velikotarnovoutre

Всичко от Автора

На шокиращата гледка се натъкнали жители на търновския квартал "Бузлуджа"

Трупът на млад мъж е втрещил в понеделник сутрин жители на великотърновския квартал „Бузлуджа“, научи Velikotarnovoutre. Безжизненото тяло висяло на едно от спортните съоръжения, изградени между дърветата по екопътеката край квартала. Там всяка сутрин тичат местни хора, като в понеделник именно един от тях се натъкнал на потресаващата гледка. Веднага били повикани полиция и лекари, а огледът на местопроизшествието продължил повече от два часа, разказаха жители на кв. „Бузлуджа“. При обследването на мястото, извършено от разследващите, са били ангажирани и местни хора, в качеството им на поемни лица.

Според нашите източници заключението от първоначалния оглед е, че няма следи от насилие, младежът сам е сложил край на живота си.

Трагично починалият е 20-годишен, разбра Velikotarnovoutre. Той е от русенското село Полско Косово. Момчето е оставило и предсмъртно писмо, което разследващите намерили в чантата му. Една от вероятните причини да посегне на младия си живот, е любовно разочарование.



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)