Директорът на полицията посети участъка в с. Балван

Крими

22-07-2015, 11:06

Снимка:

областна дирекция на МВР

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Кметове и наместници дадоха висока оценка на полицейските служители

Старши комисар Димитър Машов посети полицейския участък в с. Балван, Кризисния център и се срещна с кметовете и кметските наместници от населените места, които се обслужват от полицейския участък в Балван. Идеята за срещата е на ръководството на Областната дирекция на МВР във  Велико Търново и се осъществи благодарение на Благовеста Факирова, председател на Дарителско сдружение „Св. Иван Рилски” – с. Балван.
Пред присъстващите кметове и кметски наместници от селата Балван, Ново село, Шемшево, Момин сбор, Ветренци, Леденик, Буковец, Емен и Пушево ст. комисар Машов обясни, че е предприел тази среща, защото желанието му е лично да чуе от кметовете какви са проблемите в съответните населени места, за да може да се вземат бързи и адекватни мерки за разрешаването им, както и да провери как работят служителите му по места. Той остана изключително доволен от добрата оценка, която дадоха кметовете на тримата полицейски служители, обслужващи участъка в с. Балван.
След работната среща, проведена между ръководството на Областната дирекция и кметовете и кметските наместници, служителите от полицейския участък в с. Балван проведоха беседа с деца от кризисния център за сигурността на малчуганите през ваканцията. По време на беседата бяха засегнати теми за безопасността на движение, безопасните места за игра и каране на велосипед, вредата от употребата на наркотични вещества и др.  
Подобни срещи ще бъдат организирани и в другите полицейски участъци, намиращи се на територията на областта.  

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов