От Велико Търново стартират кастингите за четвъртия сезон на X Factor

Велико Търново Лайф

16-07-2015, 14:28

Снимка:

Х фактор

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Кураж на новите таланти дава Михаела

Велико Търново е първият град - домакин на дългоочакваните кастинги за четвъртия сезон на X Factor. Най-успешното музикално шоу в България тръгва отново на своята лятна обиколка, в търсене на нови таланти с потенциал на бъдещи звезди. Днес, до 19.00 ч., в хотел „Янтра“, екипът на предаването ще се срещне с всички желаещи, за да избере тези, които ще продължат към следващите предизвикателства по пътя за голямата сцена. „Добре е кандидатите да имат подготвена песен на български и английски език. Трети език също е добре дошъл, тъй като прави изпълнението по-интересно. Препоръчително е да носят със себе си синбек, т.е. инструментала на песента – ако влязат в шоуто, ще им се налага да се научат да пеят по този начин“, съветва музикалният продуцент на шоуто – Дони.
„Кандидатите записали се за кастингите на X Factor са в пъти повече от миналата година”, сподели Дони . „Имаме записали се от Беларус, Македония и Нигерия. Сред записалите се е и Майкъл Джексън, роден 1957 година в Лос Анджелис. Той е американец и на въпроса „Защо трябва да изберем точно вас?” е отговорил -„защото съм кралят на поп музиката”. Ще търсим в кандидатите нещо повече, тъй като X Factor не означава само правилно пеене, но и харизма”, разкри Дони.
На кастинга в старата столица освен музикалният продуцент на  шоуто, за да даде кураж на кандидат-звездите е и Михаела Маринова, която беше една от финалистките от миналия сезон на формата. Михаела разкри, че е много щастлива, тъй като утре предстои премиерата на клипа към първия ѝ самостоятелен сингъл „Стъпка напред”.
„Тук е започнала музикалната история на някои от най-популярните участници в шоуто. Сигурни сме, че и тази година ще срещнем талантливи представители от региона, които да покажат за пореден път, че Велико Търново притежава X Factor!“, коментират специалистите на предаването. Болярската столица може да се похвали с изпълнители като Михаела Филева, която прави първи стъпки в музикалната си кариера, именно в X Factor. Сред най-известните и успешни представители на Търново е поп кралицата Мария Илиева, която участва като съдия и ментор в шоуто в продължение на три сезона.

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов