Младежи ГЕРБ представи новото си ръководство

Животът

15-07-2015, 16:39

Снимка:

ГЕРБ

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Координаторът Георги Недев е републикански шампион

Младежката структура на ГЕРБ представи новото си областно ръководство, съобщи Дарик радио.  24- годишният Георги Недев е избран единодушно за координатор. Младежът е завършил “Педагогика на физическото възпитание” във Великотърновския университет. Занимава се с мотокрос и дори е републикански шампион. Активно подготвя спортни надежди от Велико Търново. “Той е човек с голям заряд и момче, което през последните изборни кампании беше основен двигател в младежката структура”, каза досегашният областен лидер на МГЕРБ Деян Хаджийски. За организационен секретар е избрана студентката по Политология Шенай Юсменова. Членове на новоизбраното ръководство са Вероника Кошутанска- технически сътрудник в офиса на ГЕРБ във Велико Търново, докторантът Емил Врежаков, който е уредник в Регионалния исторически музей и Димитър Марков- републикански шампион по муай тай. Най- младият член на ръководството е на 21 години, а най- възрастният е на 27.

Успех на младежите пожела и Станислава Стоянова, която е член на Националния изпълнителен съвет на МГЕРБ. “Новото ръководство има волята, възможността и амбицията да помогне за развитието и реализацията на младите хора в област Велико Търново”, заяви тя.

Един от основните приоритети на младежите е подобаващото представяне на партията на предстоящите местни избори. Те заявиха, че за разлика от други партии, ще акцентират на положителни послания и на реалните резултати, постигнати през настоящия мандат. Деян Хаджийски уточни, че много представители на МГЕРБ ще намерят място в листите за общински съветници.

Над 670 са членовете на МГЕРБ във Великотърновска област, като структура има във всяка една община. Равносметката е над 350 проведени мероприятия, сред които кръгли маси и форуми, посветени на младежкото предприемачество и образование, благотворителни акции и инициативи с екологична насоченост. В най- скоро време новото ръководство ще организира събрания, където всички общински структури на МГЕРБ ще изберат свои лидери. След това по инициатива на областния координатор Георги Недев ще се проведе събитие, което има за цел да откъсне поне за малко младите хора от компютрите, за да спортуват в парка под открито небе. Младежите предвиждат още кръгла маса, която ще бъде посветена на 830-та годишнина от въстанието на Асен и Петър. По време на форума ще се коментират въпроси свързани с културно- историческото наследство и туризма. Очаква се да бъде реализирана и кампанията “Пусни риба, пий чиста вода”, която има за задача да зариби язовири.

Повод за радост на младежите е, че от началото на годината са проплакали три бебета на членове на МГЕРБ, а още осем ще се родят до края на годината. Татко за втори път ще стане и досегашният лидер Деян Хаджийски, който очаква щастливото събитие по изборно време.

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов