Инж. Д. Панов: "Номинираните колеги могат да разчитат на абсолютна подкрепа"

Мисия

13-07-2015, 17:47

Снимка:

общинско радио

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

ГЕРБ тръгва единен и с амбиции към местните избори

„Номинираните колеги могат да разчитат на абсолютна подкрепа и помощ от нас, които имаме вече почти един мандат към края си, за да им помагаме да направят онова, което техните граждани на област Велико Търново и съответната община желаят да се случва”. Това заяви инж.   Даниел Панов, кмет на Велико Търново и областен координатор на ГЕРБ по повод обявените от председателя на Парламентарната група на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов кандидати за кметове на всички 10 общини в региона.
Според Панов, градоначалниците от партията в областта винаги са имали много добра комуникация помежду си. През последните четири години те са консултирали и съветвали помежду си и това винаги е водело до най-добрите решения за съответната община.
''При нас няма разделение, а има единомислие във всяко едно начинание, което започваме за изграждането на по-добро бъдеще за нашите съграждани. Работили сме рамо до рамо по всички европроекти и програми в региона. 'Имали сме също много неща, които са минали в Националното сдружение на общините и част от тях са приети и като законодателни промени, и също така като решения на Сдружението на общините. Благодаря за това, че показахме как се управлява'', каза още инж. Панов.
Според него, и в следващия програмен период Великотърновска област, има голям шанс да реализира множество проекти с европейски средства. Сред тях обновяването и изграждането на допълнителната инфраструктура и реализиране на интегрираните планове за градско развитие.

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов