ГЕРБ представи кандидатите за кметове в областта

Животът

13-07-2015, 16:46

Снимка:

общинско радио

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Над 100 общински кмета и 1 700 съветника е целта на партията, заяви Цветан Цветанов

Петима от настоящите кметове на ГЕРБ са отново кандидати за предстоящите местни избори, съобщи Общинско радио. Това са инж. Даниел Панов, градоначалник на Велико Търново, Добромир Добрев на Горна Оряховица, д-р Ивелина Гецова на Лясковец, Детелина Борисова на Стражица и инж. Дилян Млъзев – на Елена. Те бяха официално представени днес в старата столица от председателя на Парламентарната група на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветано.
За община Златарица кандидат за кмет ще е Стефан Бранзелов. За постовете в останалите общини кандидатите са - за община Павликени - Мирослав Маринов, за община Полски Тръмбеш – д-р Емил Енчев, общински съветник, община Свищов – д-р Кристиян Кирилов, ветеринарен лекар и община Сухиндол - Димитър Гърбов.
„Ще се опитаме да затвърдим резултатите в област Велико Търново и да увеличим местата за кмет с двама – трима. Ще водим позитивна и градивна кампания. Ще разчитаме да получим на тези местни избори над 100 кметски места и 1700 за общински съветници в цялата страна”, коментира Цветанов.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов